Anunț pentru membrii și aparținătorii

Bisericii Creștine Baptiste EMANUEL din Oradea

Iubiți frați și surori, dragi aparținători,

 

După o vreme de izolare în care nu ne-am întâlnit la Serviciile Divine la Casa de Rugăciune a Bisericii Baptiste Emanuel, nădăjduim ca, dacă va fi cu voia Domnului, duminică, 24 mai 2020 să reîncepem serviciile divine de închinare în curtea Casei de Rugăciune de pe strada Decebal 65. Programul întâlnirilor va fi duminica dimineața de la ora 10.00 și duminică după amiaza de la ora 17.00. De asemenea, nădăjduim să avem serviciul special de închinare, joi, 28 mai, la sărbătoarea ÎNĂLȚĂRII DOMNULUI, de la ora 18:00, tot în curtea Bisericii Emanuel.

 

În caz extrem de vreme nefavorabilă, serviciile divine nu se vor ține la Casa de Rugăciune a Bisericii Emanuel, ci se vor transmite online, acest lucru fiind anunțat în prealabil.

 

În vederea evitării pericolelor de contaminare precum și a desfășurării în condiții bune a serviciilor de închinare, noi toți trebuie să respectăm mai multe reguli, atât în deplasarea spre locul de închinare și de la locul de închinare spre domiciliul fiecăruia, precum și în curtea Bisericii. Pe cât posibil, vă rugăm să evitați transportul în comun și aglomerarea în stațiile de tramvai / autobuz. În cazul în care folosiți transportul în comun, vă rugăm să respectați regulile cerute de autorități. Iar în curtea Bisericii:

  • Fiecare participant va purta mască. Persoanele care nu vor putea, în mod excepțional, să își procure mască, vor primi o mască de la echipa de organizare. Păstorii vor respectat regulile de igienă și distanțare, dar în vederea unei bune slujiri, în timpul serviciului divin nu vor purta mască. 

  • La intrarea în curtea bisericii fiecare persoană își va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție de echipa de organizare. Vă rugăm să vă salutați unii pe alții doar verbal și să nu dați mâna unii cu alții. Evitați orice atingeri fizice ca exprimare a bucuriei reîntâlnirii.

  • Pentru a putea respecta regulile de distanțare, vă rugăm să planificați sosirea la Casa Domnului cu aproximativ 15 minute înaintea orei de începere a serviciului divin anunțat, să ocupați locurile marcate cu respectarea distanței, să oferiți prioritatea ocupării locurilor pe scaune persoanelor care nu pot sta în picioare și să evitați formarea de grupuri.

  • Persoanele care fac parte din aceeași familie (soț-soție, părinți-copii) pot să stea împreună ca grup. Părinții vor purta de grijă ca toate măsurile de igienă și distanțare să fie respectate și de copiii cu care vin la aceste întruniri.

  • Este recomandabil să aveți la dumneavoastră câte o sticlă de apă în cazul în care veți simți nevoia de a bea apă. Este interzisă folosirea aceleași surse de apă pentru mai multe persoane. De asemenea, vă încurajăm să aveți la dumneavoastră și o umbrelă pe care să o puteți folosi în situația în care este prea cald sau dacă începe să plouă.

  • Serviciile divine vor fi transmise online de echipa tehnică a BBEO. Este interzisă folosirea telefoanelor mobile (sau a altor aparate) pentru fotografiere, filmare sau transmitere online.

  • Recomandăm persoanelor bolnave, celor care au febră, tușesc sau strănută să nu participe la aceste întruniri, ci să urmărească transmisia online.

Vă invităm pe fiecare să aducem în rugăciune aceste întâlniri cerând Domnului înțelepciune și protecția Lui peste fiecare. Participanții la aceste întruniri sunt rugați să aducă cu ei Biblia și cartea de cântări pentru o bună și binecuvântată închinare împreună.

 

Păstorii și comitetul Bisericii Baptiste Emanuel din Oradea.

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook Black Round

© 2017 by BBEO Media. Toate drepturile rezervate