• YouTube - Black Circle
  • Facebook Black Round

© 2017 by BBEO Media. Toate drepturile rezervate

Comunicat referitor la activitatea Bisericii Baptiste EMANUEL Oradea ca urmare a măsurilor de prevenire a virusului COVID-19

Preaiubiții noștri membri și aparținători ai Bisericii Baptiste Emanuel din Oradea,

Salutări sfinte și pline de dragoste din partea păstorilor dumneavoastră. Așa după cum știți, decretarea stării de urgență transmite un mesaj clar întregii țări în legătură cu responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru a reduce riscul de răspândire a virusului Covid-19.

La încheierea timpului de rugăciune de duminică seara am promis că vom reveni cu informații în legătură cu desfășurarea modului de închinare înaintea lui Dumnezeu. Ca păstori ai Bisericii, suntem preocupați atât de sănătatea spirituală, cât și de sănătatea trupească a fiecăruia dintre dumneavoastră. Cu această grijă pastorală, vă rugăm ca în perioada următoare să evitați orice expunere publică, și să luați toate măsurile pentru a vă proteja de îmbolnăvire. Din acest motiv, am considerat că este potrivit să suspendăm și întâlnirile din curtea bisericii.

În același timp suntem preocupați și de sănătatea dumneavoastră spirituală, și de aceea vă invităm cu toată dragostea la rugăciune și părtășie prin intermediul internetului. Astfel, joi seara, de la 18:00, duminică dimineața de la 10:00 și duminică seara de la 17:00, vă invităm să vă conectați la pagina de internet a Bisericii, să aveți Biblia și cartea de cântări, să alegeți un loc liniștit și potrivit la dumneavoastră acasă, pentru un timp binecuvântat de rugăciune și studiu al Sfintelor Scripturi. 

Atât în vremea bisericii primare, cât și în alte perioade grele din viața bisericii, credincioșii Domnului au găsit locul și modalitățile adecvate pentru închinare și părtășie. Chiar dacă Dumnezeu a îngăduit să vină și peste noi vremuri de necaz și strâmtorare, credem că El este și va rămâne cu noi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Cu încredere în promisiunea Lui, vă încurajăm să rămânem și noi lângă El în curăție de inimă și credincioșie. 

În acest timp de încercare, ne rugăm cu credință pentru cei bolnavi, pentru cei singuri, pentru cei în lipsuri, pentru cei cuprinși de îngrijorare și frică, pentru cei care sunt nemântuiți, ne rugăm să aibă parte de protecția și mântuirea Domnului.

Ne rugăm, de asemenea, pentru medici și personalul medical, pentru autoritățile locale și centrale care gestionează această criză, să experimenteze protecția lui Dumnezeu și să fie binecuvântați de El cu înțelepciune și mântuire. Este vremea să căutăm Fața Domnului și să cerem izbăvirea Lui.

 

Vă așteptăm cu drag la întâlnirile de părtășie prin intermediul internetului după programul anunțat.

 

Cu aleasă prețuire pastorală,

Doru Hnatiuc

 

Petru Vidu

 

Dan Botica

 

Paul Negruț